Verzend Informatie

Gratis Verzending Nederland *

Voor verzendingen naar een adres in Nederland betaalt u GEEN verzendkosten.
Wij streven ernaar om bestellingen die vóór 15.00 uur geplaatst en betaald zijn, dezelfde dag met PostNL te verzenden.

Dit houdt in dat uw bestelling op de besteldatum als pakket verzonden wordt en de dag erna geleverd wordt op het door u opgegeven adres. Indien u later dan 15.00 uur bestelt, wordt uw pakket de dag erna verstuurd.

Uitzonderingen hierop zijn: Zon- en feestdagen en uitzonderlijke omstandigen. Uw bestelling zal dan zo snel mogelijk verstuurd worden met minimale vertraging.

Mocht een artikel niet op voorraad zijn, of wij verwachten dat de levertijd om wat voor reden dan ook langer zal zijn, dan wordt u hiervan op de hoogte gesteld.

 

Track & Trace

Alle bestellingen worden met een Track & Trace nummer verstuurd. Zodra wij uw bestelling verstuurd hebben, ontvangt u een email met het Track & Trace nummer. 

Voor PostNL: door het invullen van dit nummer en de postcode op http://www.postnlpakketten.nl/klantenservice/tracktrace/ bent u direct op de hoogte van de verzendstatus van uw pakketzending.

Niet thuis 

Wanneer u niet thuis bent als PostNL uw bestelling wil afleveren en uw bestelling kan ook niet bij de buren worden afgeleverd, krijgt u hiervan bericht in de bus. 
De eerstvolgende werkdag zal PostNL opnieuw proberen het pakketje af te leveren. Wanneer PostNL een pakket niet bij u kan afleveren bieden zij het standaard aan bij uw buren. Als de pakketbezorging ook niet lukt bij uw buren, dan zult u een bericht van de bezorger ontvangen. Op dit bericht staat een 'niet-thuis-code'. Met deze code kunt u op de website https://mijnpakket.postnl.nl/inbox een keuze maken voor een tweede pakketbezorging op een dag, tijdvak en locatie dat u beter uitkomt.

Wanneer dit de tweede keer ook niet lukt, wordt uw bestelling gedurende 3 weken bewaard op het dichtstbijzijnde Postkantoor. Als uw bestelling niet wordt opgehaald 
binnen deze drie weken, wordt deze kosteloos teruggestuurd naar MeiTaiMundo.

Geen bezorging bij de buren?

Wilt u geen bezorging bij de buren, dan kunt u dit aangeven in het opmerkingenveld tijdens het bestellen 'alleen huisadres' op het pakket te vermelden. In dat geval wordt het pakket alleen bij u aangeboden.

Verzendingen België

Voor verzendingen naar België heeft u de optie om voor verzending met PostNL zonder Track & Trace € 4,99 te kiezen of DHL met Track & Trace €9,-
Doorgaans adviseer ik echter om met PostNL te versturen daar deze vele male sneller is en vaak het pakketje al binnen enkele dagen wordt bezorgd, in tegenstelling tot DHL die er soms meer dan een week voor nodig heeft. Dit komt doordat alle internationale bestellingen eerst naar het sorteercentrum in Duitsland gaan, alvorens ze naar het land van bestemming gaan.